Новини Профспілки

РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ

ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ


33028, м. Рівне, проспект Миру, 7-А
E-mail: rivneorp@icc.rv.ua

Війна глибоко зранила українські серця, затьмарила мирні дні нашого життя, проте не зламала і ніколи не зламає український дух! Бо ми разом! Ми – єдина сім’я!

Працівники Тараканівського ліцею із перших днів війни активно долучились до допомоги захисникам і постраждалим. Спочатку згуртувались, розпочали готувати справи й об’єднались із волонтерами Свято-Миколаївського монастиря, Благодійним фондом «Волонтери 4.5.0.» відправляли на фронт. Згодом зорганізувались і почали плести маскувальні сітки, кікімори, аби захистити наших воїнів, їхні транспортні засоби від ворожих ракет. Зрозумівши потреби армії й запити військовослужбовців, узялись за виготовлення окопних свічок, які в холодну пору року зігрівали воїнів.

Ця робота не припиняється й донині, адже ми не маємо права зупинитись тут, ми маємо працювати, допомагати нашим збройним силам наближати перемогу спільними сили, аби вони не зупинились там, а гнали лютого ворога з нашої благословенної землі.

Здобувачі освіти теж долучались до допомоги нашим героям, організовуючи благодійні ярмарки, марафони, беручи участь у різних акціях. До збору коштів на допомогу армії долучились і учасники новоствореного вокального гурту «Намисто», які під час різдвяним свят активно виступали, отримані гроші перерахували для ЗСУ. Тільки спільними зусиллями ми подолаємо ворога. Перемога буде за нами, бо ми сильна українська нація.

Слава Україні!
Героям слава!

Корендович Тетяна, голова ППО
Тараканівського ліцею

Корисні посилання

Вузлики на пам'ять

Гімн профспілок